måndag, januari 24, 2011

iPod touch

Just nu är klockan 24 och jag ligger i min säng med min nya iPod touch :D
Den är värkligen jätte cool. Jag kan ha Skype på den och prata med alla er där hemma som att jag skulle prata i telefon :)
Men nu ska jag sova för att det är skola imorgon..
Puss och kram

3 kommentarer:

  1. Hej! jag har precis fått reda på att ef letar familj åt mig i Idaho, och jagabsolut ingenting om den staten. Så jag undrar om du skulle kunna berätta lite om den. Hur du trivs, klimatet , folket. Ja allt du kan komma på :)

    SvaraRadera
  2. Hej!! please answer! jag undrar om du for ta korkort nu ner du har bott der i ett or nestan? e de mojligt for dig och ta det?

    And... hur e skolan i usa? e det mkt svårare der??

    SvaraRadera
  3. Hej, förlåt att jag inte har svarat.
    Men Louise, va kul att du kanske kommer hanna i Idaho. Jag bor i Post Falls, North Idaho och det är en väldigt liten stad som är väldigt mysig men den kan bli tråkig för jag är van vid stockholm. Det är en jätte fin stat och landskapet är grymt. Men det är långt till andra delar av usa om du vill resa.. Jag tycker bäst om sommaren här och den är verkligen grym (typ som sverige sommar) Och om du gillar skidor så är vintern här grym! Skidåkningen är jättebra jämnfört med sverige.
    Jag trivs super bra och min värdfamilj är BÄST!!
    Vilken organition åker du med? Jag åkte med explorius. Tänk på att när du kommer till usa och va öppen till mycket nytt och konstigt, och va utåtriktad! Alla kommer fråga dumma frågor om sverige och det är svårt att hålla ifån skrattet haha Men jag tror du kommer trivas bra om du bara är trevlig och glad mot alla så kommer alla vara trevlig mot dig:)
    Du kan gärna Maila mig på Charlotta_rundin@hotmail.com så kan jag fråga mer frågor om du vill och så kan du berätta hur det går för dig. Har du fått din värdfamilj än??

    Hej sofia, Jag tror att man får ta körkort men jag kännde att jag inte behövde ddet för jag har ingen bil jag skulle behöva köra här men jag tror du kan ta det, det är bara kolla med din organition och skola om det är ok. Men jag har hört att det är dyrt..

    Skolan i usa är underbar! Hela High School synen jag hade innan som jag fått från filmer är SÅ SANT!! Skolan har massa sporter och hela skolan är angacherad(ursäka min stavning) i saker och dom har så mycket school spirit så det är inte sant.. Det är bara vara öppen för allt och klä ut dig till max på spirits weeks och games. Skolan i sej är mycket lättare än sverige.. Alla prov är på G nivå och det är mycket 1 X 2 fråger. Så jag är en Slacker i min skola och jobbar inte det hårdaste jag kan och får A och Bn och många amerikaner jobbar sitt ass off och dom får F.. Jag förstår inte ibland..
    MEn det negativa är att det är väldigt mycket läxor från da till dag.. Det hatar jag. MEn om man väljer lätta klasser så är det inte lika mycket läxor och då är det riktigt nice :)

    Hoppas ni har fått lite svar och jag lovar att ni inte kommer ångra åka hit! Det är många stunder med hemlängtan men det får mig att uppskatta allt i sverige mer och ni förstår inte hur mycket man saknar små saker som man inte änns tänker på annara.. haha
    Ha det bra kram /Lily

    SvaraRadera